Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه بررسی پرونده نقل و انتقالات دانشجویان از خارج به داخل کشور، گفت: نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد به دو صورت انجام می‌شود. شیوه اول نقل و انتقال در داخل کشور در رشته‌های مختلف پزشکی و غیر پزشکی در  سامانه منادا شروع می‌شود و دانشجویان باید دارای شرایط ۱۲ گانه لازم باشند تا ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ثبت نام این درخواست‌ها بررسی می‌شود و اگر دانشجویی حائز شرایط لازم نباشد درخواست‌ او در کمیسیون موارد خاص مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سخنگوی دانشگاه آزاد در ادامه بیان کرد: درخواست دانشجویانی که مشمول شرایط ۱۲ گانه نباشند در کمیسیون نقل و انتقالات قبل از پایان هر ترم تشکیل و پرونده آن‌ها بررسی می‌شود. سپس با انتقال آن‌ها به صورت مهمان، انتقال و یا انتقال دائم موافقت می‌شود. این شیوه در هر ترم جاری است و دانشجویان از آن استفاده می‌کنند.

حیدری گفت: در این شیوه ترم قبل ۸ هزار دانشجو  و ترم بهمن سال گذشته ۱۳ هزار  نفر درخواست نقل و انتقال داده بودند.  معمولا با ۵۰ درصد این درخواست ها موافقت می شود.

دانشگاه آزاد هیچ نقشی در بررسی پرونده دانشجویان پزشکی متقاضی انتقال از خارج ندارد

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد ادامه داد: شیوه دوم نقل و انتقال درخواست های خارجی است. دانشگاه آزاد هیچ نفشی در بررسی پرونده کسانی که متقاضی انتقال از خارج به داخل کشور برای ادامه تحصیل هستند، ندارد. 

به گفته ی سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد در زمینه بررسی دانشگاه، رشته و میزان معتبر بودن دانشگاه محیط تحصیل دانشجوی متقاضی انتقال به داخل، دخالتی ندارد و همگی این مسائل در وزارت بهداشت انجام می شود. 

مدیرکل امور پارلمانی دانشگاه آزاد ادامه داد: دانشجویی که در خارج از کشور در رشته های پزشکی مشغول به تحصیل باشد و متقاضی انتقال به داخل باشد باید مدارک خود را به وزارت بهداشت ارسال کنند. این وزارتخانه در کمیسیون مخصوص این پرونده ها را مورد بررسی قرار می دهد.

حیدری گفت: این دانشجویان به هیچ وجه به دانشگاه آزاد مراجعه نمی کنند و درخواست آن‌ها بر اساس آئین نامه وزارت بهداشت بررسی می شود. 

مدیرکل امور پارلمانی وزارت بهداشت توضیح داد: تعیین میزان معتبر بودن یا نبودن دانشگاه های خارجی که دانشجوی پزشکی در حال تحصیل در آن‌هاست بر عهده وزارت بهداشت است. 

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: زمانی که وزارت بهداشت درخواست انتقال به داخل دانشجوی پزشکی را بررسی و موافقت خود را اعلام کند، دانشجو به دانشگاه آزاد و یا هر دانشگاه دیگری مراجعه می کند تا درخواستش مورد پذیرش قرار گیرد. 

حیدری تاکید کرد: البته دانشگاه آزاد تمام درخواست ها را هم پذیرش نمی کند، بلکه بر اساس میزان ظرفیت  موجود شرایط انتقال دانشجویان پزشکی از خارج را فراهم می کند. 

به گفته این مقام مسئول، شهریه این دانشجویان هیچ تفاوتی با سایرین ندارد. 

ظرفیت رشته های پزشکی دانشگاه آزاد را وزارت بهداشت مشخص می کند

معاون پارلمانی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: ظرفیت رشته های پزشکی دانشگاه آزاد را وزارت بهداشت مشخص می کند و بیشتر از ظرفیت هم پذیرش نداریم. 

حیدری با اشاره به بالا بودن تعداد تقاضاهای انتقال از خارج به داخل کشور، گفت: درخواست های انتقال دانشجویان پزشکی از خارج به داخل خیلی زیاد است و تعداد زیادی حدود یک تا دو سال است که در صف انتقال هستند. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آموزش عالی سخنگوی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی خارج به داخل متقاضی انتقال وزارت بهداشت نقل و انتقال درخواست ها داخل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی