Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس دینی اقدام دشمن در استفاده از ابزار هنر برای تخریب باورهای دینی را سناریوی تکراری آنها برای آزمون عمق اعتقادات مردم ایران و شیعیان دانست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سناریوی اسلام‌هراسی، اسلام‌ستیزی و وهن مقدسات تشیع، سال‌هاست در دستور کار جبهه غربی ـ عبری و سعودی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مروری اجمالی بر آرایش جبهه اندیشمندان جبهه معارض خود، در می‌یابیم که ترس آنها از گسترش اسلام به ویژه تفکر شیعی در عالم است؛ چرا که همواره از آموزه‌های ناب اسلام لطمه خورده‌اند؛ این نوع احساس خطر، زاییده تفکر خودبرتربینی صهیونیست‌ها و رؤیای خیالیِ جهانی شدنِ غرب است؛ همان‌ها که خود را سروران فعلی دنیا و پادشاهان آینده بشریت در مدینه فاضله خیالی خود می‌پندارند و حال با تفکری مواجه شدند که درست در مقابل اندیشه آنها ایستاده و مدعیِ زمینه‌سازی برای حکومت حقه‌ای است که بناست به واسطه‌ی وجود مقدسی از سلاله پاک رسول آخرالزمان یعنی امام عصر عجل‌الله تعالی فرجه در عالم برقرار شود. 

 جبهه معاند در تازه‌ترین اقدامش، دست به تولید فیلمی زد که درست در تعارض با آموزه‌های اسلام است؛ فیلمی که در پوسته یک فرد روانی و مقدس‌مآب، هدف اصلی‌اش را تخریب مقدس‌های اسلامی قرار داده و اگر بخواهیم با دید وسیع‌تری به این ماجرا بنگریم، هدفش تخریب باورهای مشترک تمام ادیان در مسئله توحید است؛ فردی که به نام خدا و تحت لوای باورهای شیعی، دست به قتل و تجاوز می‌زند. سوای از اینکه با مرور پرونده شخصیت منفیِ فیلم، در می‌یابیم از لحاظ پزشکی فردی روانی محسوب می‌شود، پر واضح است که پیوند خطای افراد به باورهای دینی آنها، از جهت رسانه‌ای، سیاستی برای تخریب دین و مقدسات دینی است.

حجت‌الاسلام سیدمحمد باقر علم‌الهدی رئیس مرکز آموزش‌عالی حضرت قاسم‌بن الحسن و تاریخ‌پژوه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم این نوع اقدام دشمن را محک اعتقادات مردم ایران به ویژه شیعیان دانست و گفت: دشمن در هر مقطعی از مقاطع تاریخ انقلاب اسلامی، یکسری تست‌ها و محک‌هایی را انجام داده تا عمق ایمان، اعتقادات و احساسات دینی مردم را مورد سنجش قرار دهد. یکی از ابزارهای‌شان استفاده از ابزار هنر است؛ اما جالب است که هر بار با تودهنی ملت مواجه شده‌اند؛ مثلاً در ماجرای هتک حرمت شاهین نجفی درباره امام هادی علیه‌السلام موج اعتراض مردم را شاهد بودیم. اکنون هم نسبت به امام رضا علیه‌السلام عوامل پستی که از اربابان غربی خود تغذیه شدند، در قالب مفهوم مقدس هنر، چنین اقدام موهنی را انجام دادند؛ اما آنچه مهم است، حضور مردم در صحنه است. واکنش آنها از هر طیف و جناحی به عوامل این فیلم، پاسخ کوبنده‌ای بود مگر آن عده قلیل و معلوم‌الحالی که از این اقدام حمایت کردند. ما مشاهده کردیم که هر کجا از این فیلم و عوامل آنها یاد شد،‌ منکوب و محکوم مردم شدند و مورد لعن آحاد ملت قرار گرفتند.

وی هنر را ابزاری برای تعالی روح خواند و گفت: هنر از دیرباز در میان ملت‌ها تأثیر شگرفی در فرهنگ کشورها داشته است. حزب دشمن، هنر و هنرمند غیر متعهد را جایگزین هنر متعهد کرده است؛ هنری که در تعارض با ارزش‌های دینی و انسانی قرار دارد و مدت‌هاست که از فیلم و موسیقی و نقاشی، مدام نردبانی  برای انحراف و ابتذال اعتقادات و ارزش‌های اخلاقی و تمسخر باورهای دینی درست می‌کند.

علم‌الهدی درباره پیشینه اقدام دشمن درباره وهن باورهای دینی گفت: البته این نوع اقدام دشمن به حوزه‌های دینی، از زمان سلمان رشدی اتفاق افتاد. پس از آن، به سمت طراحی کاریکاتورهایی رفتند تا چهره رسول خدا صلی الله علیه و آله را مخدوش کنند. پس از آن، موضوع قرآن‌سوزی را دستور کار قرار دادند. آنها قرآن را کنار کلیسا به آتش کشیدند که این اقدام،‌ معنای زیادی را در بر دارد. نهایت سخن اینکه مردم ما با فرهنگ اسلامی و شیعی رشد یافتند. آنها با امام رضا زندگی کرده و می‌کنند. افتخارشان این است که میزبان فرزند برترین رسول خدا هستند. ضمن احترام به هنر و هنرمند اصیل، مسئولان فرهنگی ما باید هنر اصیل را به مردم معرفی کنند و بدانیم توپخانه دشمن همیشه از جنس آهن و چدن نیست بلکه گاهی از جنس فرهنگ، اعتقادات و ارزش‌ها و باورهای دینی است. 

واکنش‌‌ تند علمای برجسته اهل‌سنت به اهانت فیلم «عنکبوت مقدس» به ساحت امام رضا(ع)

انتهای‌پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره کن فیلم جشنواره کن فیلم باورهای دینی اقدام دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در ان زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است.

در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • ظلم ستیزی علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است
  • تنفر جهانی از اسرائیل و صهیونیزم یا یهودی ستیزی؟
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد